Wie ben ik?

Hallo mijn naam is Lydia Backer

Ik woon in Dreumel en ben moeder van 3 kinderen. Mijn grootste ervaring want al weet je nog zoveel over kinderen, het gevoel van moeder zijn staat in geen boek beschreven! Mijn kinderen hebben ook ieder een eigen gebruiksaanwijzing en het blijft een uitdaging deze te leren lezen. 

Naast mijn coachpraktijk ben ik werkzaam op een basisschool als onderwijsondersteuner. Ik geef vorm aan het bewegend leren, zorg voor een breed motorische basis in de kleuterklas en ondersteun kinderen die het extra nodig hebben.

Daarnaast geef ik gym- en turnlessen bij gym en turnvereniging Fortis. Ik ben nijntje beweegcoach en docent bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Daar leid ik pedagogisch medewerkers en trainsters op om nog meer gevarieerd en breed motorisch te werken met kinderen.

Sommige kennen mij misschien ook als clown Lili. Ik treed vaak op bij (kinder)feestjes. Waarbij is het leuk vind om een interactief spel met de kinderen te maken. Wil je hier meer over weten kijk dan op www.clownlili.123website.nl. Heerlijk om de met kinderen op te gaan in spel en fantasie. Als Clown leef je in het hier en nu, net als kinderen. En met humor kun je bij kinderen vaak veel bereiken. 

De begeleiding van kinderen is altijd al mijn passie. Vooral als het binnen de ontwikkeling iets minder lekker gaat trekt dat altijd al mijn aandacht en vind ik het een uitdaging om hier verandering in te brengen. Door mijn opleiding psychomotorisch kindercoach heb ik daar ook nog meer handvaten voor. 

Deze kennis geef ik graag door!