Wie ben ik?

Hallo mijn naam is Lydia Backer

Ik woon in Dreumel en ben moeder van 3 kinderen. Mijn grootste ervaring want al weet je nog zoveel over kinderen, het gevoel van moeder zijn staat in geen boek beschreven! Mijn kinderen hebben ook ieder een eigen gebruiksaanwijzing en het blijft een uitdaging deze te leren lezen. 

Al heel wat jaren ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Bambino waar ik op de peutergroep werk. Daarnaast werk ik ook op basisschool de Oversteek in Dreumel. En geef ik gym- en turnlessen bij gym en turnvereniging Fortis. 

Sommige kennen mij misschien ook als clown Lili. Ik treed vaak op bij (kinder)feestjes. Waarbij is het leuk vind om een interactief spel met de kinderen te maken. Wil je hier meer over weten kijk dan op www.clownlili.123website.nl. Heerlijk om de met kinderen op te gaan in spel en fantasie. Als Clown leef je in het hier en nu, net als kinderen. En met humor kun je bij kinderen vaak veel bereiken. 

De begeleiding van kinderen is altijd al mijn passie. Vooral als het binnen de ontwikkeling iets minder lekker gaat trekt dat altijd al mijn aandacht en vind ik het een uitdaging om hier verandering in te brengen. Door mijn opleiding psychomotorisch kindercoach heb ik daar ook nog meer handvaten voor. 

Deze kennis geef ik graag door!