Clown Lili

Bewegen, kinderen vermaken en spel komen ook terug in mijn alter-ego Clown Lili. Net als dat kinderen benaderen vanuit humor, improviseren, inleven in het moment en vrolijkheid terug komen in mijn manier van kinderen coachen!

Ik treed graag op voor groepen jonge kinderen. Samen maken we er dan een gezellig feestje van.

De verschillende programma’s:

Show 1: Clown Lili is haar kleuren kwijt.

Telkens probeer ik te toveren met mijn grote toverton. Maar dat gaat vaak mis waardoor ik al mijn kleuren kwijt ben… Gelukkig kunnen de kinderen mij altijd weer helpen deze kleuren terug te vinden!

Samen gaan we allerlei activiteiten doen en na elke opdracht begint mijn toverton te roken en toveren we er zo een mooi gekleurd kledingstuk uit!

Spek happen, toverspreuk leren, dansen, kunstje met ballonnen en een toverdoek, kleuren…. 

Show 2: Clown Lili leert circuskunstjes.

Hierbij ga ik met de kinderen verschillende circuskunstjes oefenen. Chinese bordjes, jongleren, acrobatiek, balanceren over een balk, hoepelen, Lintenzakjes gooien.

Het voordeel van deze show is dat het ook geschikt is voor open dagen, markten ect. Kinderen kunnen mee doen en weer gaan. 

Is het een klein feestje kunnen we afsluiten met een echt circusoptreden voor alle ouders. 

Speciaal in lockdown is deze raamwas act ontstaan.

Wil je iemand een kleine oppepper bezorgen in deze rare tijd? Dan wassen we op een leuke grappige en interactieve manier de ramen bij degene die jij wilt verrassen. Dit is enkele voor een vrijwillige bijdrage en een kilometer vergoeding! Gewoon omdat ik iets moois wil bijdragen en iedereen een lach wil bezorgen die het hard nodig heeft. Vaak wordt ik geassisteerd door die lieve gekke clown Toebelie. Samen maken we er een klein feestje van.

Nog wat kiekjes: