Gym je Slim!

Een lessenserie van vier lessen, zo mogelijk lekker in de buitenlucht, waarbij een kleine groep (max 8) kinderen motorische vaardigheden oefent die essentieel zijn voor de breinontwikkeling. We gaan aan de slag met hersensamenwerking, de zintuigontwikkeling, de reflex integratie, en bootcamp achtige oefeningen zorgen voor zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Speciaal voor kinderen uit groep 2,3, 4 en 5 waarbij de schoolse vaardigheden zich aan het ontwikkelen zijn. Als uw kind daarbij wat tegenslag ervaart kunnen deze motorische oefeningen daar zeker bij helpen!

Speciaal deze lockdown worden deze lessen los gegeven om kinderen toch extra te laten bewegen met het thuisonderwijs digitaal zittend achter een laptop. De lessen vinden plaats op het schoolplein en in mijn praktijkruimte in d’n Hoender in Dreumel.

Kosten: 40.- voor vier lessen. Bij slecht weer wijken we uit naar mijn praktijkruimte in D’n Hoender in Dreumel

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is tafels-leren.png

Er is ook een Gym je Slim tafeltraining. Deze wordt georganiseerd in de carnavalsvakantie.

Van 10:30-11:30 uur kosten €10.-

Al springend, bewegend en spelend gaan we aan de slag met het automatiseren van de tafels maar dan op een leuke en uitdagende manier. Vooral voor beelddenkers is deze training zeer geschikt omdat andere delen van het brein hierbij gestimuleerd worden.